Η τέχνη της επικοινωνίας και διαχείρισης του ασθενή-πελάτη στον πάγκο του Φαρμακείου
για τη Χρόνια Φλεβική ή Αιμορροϊδική Νόσο

 

Το μάθημα παρουσιάζεται σε μορφή παρουσίασης διαφανειών, περιλαμβάνει τεστ αυτοαξιολόγησης και περιέχει τις παρακάτω 2 κεντρικές ενότητες:

  1. Κατανοώντας τη Χρόνια Φλεβική Νόσο
  2. Κατανοώντας την Αιμορροϊδική Νόσο 

Από την Επιστημονική Ομάδα της SERVIER HELLAS

 

 


e-Learning PHARMACY management ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρακολουθήστε το μάθημα για 90 Ημέρες Όπως,
Όποτε και από Όπου Θέλετε και αξιοποιήστε
άμεσα την αποτελεσματικότητα της εμπεριστατωμένης
γνώσης, που δημιουργεί Διαχρονικές Υπεραξίες!

Όταν ολοκληρώσετε τη μελέτη και
το τελικό τεστ αυτοαξιολόγησης του μαθήματος
με βαθμολογία άνω του 80%
θα λάβετε Ηλεκτρονική Βεβαίωση Παρακολούθησης. 

Χορηγούμενο από τη:

SERVIER


H SERVIER HELLAS, σε συνεργασία με το PHARMACY management ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, παρέχει τη δυνατότητα δωρεάν πρόσβασης στο ανωτέρω μάθημα, που  απευθύνεται σε Φαρμακοποιούς. Ο αριθμός των μαθημάτων που θα διατεθεί είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το PHARMACY management ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ είναι αποκλειστικά υπεύθυνο για την υποστήριξη των χρηστών και οποιοδήποτε ζήτημα ανακύψει σχετικά με τη συμμετοχή των χρηστών στο μάθημα καθώς και την πρόσβασή τους στον παρόντα ιστότοπο, της SERVIER HELLAS μη υπέχουσας οιανδήποτε σχετικής ευθύνης. Η προσφορά αυτή της SERVIER HELLAS που συνδέεται άμεσα με τη διεξαγωγή της καθ’ ημέραν πράξης των φαρμακοποιών σκοπό έχει την υποστήριξη της φροντίδας υγείας και περιέχει σύσταση προϊόντων.

Οδηγίες Χρήσης Daflon

Η συμμετοχή σας στην παρακολούθηση του μαθήματος συνιστά ρητή αποδοχή και συγκατάθεση εκ μέρους σας για την παροχή και διαβίβαση προσωπικών δεδομένων που σας αφορούν (ονοματεπώνυμο, στοιχεία επικοινωνίας, επαγγελματική ιδιότητα, κ.λπ.) στην εταιρεία SERVIER HELLAS - Φραγκοκλησιάς 7 - 151 25 Μαρούσι, καθώς και για την τήρηση και επεξεργασία από την τελευταία των δεδομένων αυτών με σκοπό την αρτιότερη εκπλήρωση των σκοπών του σχετικού μαθήματος και την ενίσχυση της ποιότητας και αποτελεσματικότητας της ενημέρωσής σας σχετικά με τις δραστηριότητες της ανωτέρω εταιρείας.

Διατηρείτε το δικαίωμα ενημέρωσης, πρόσβασης, αντίρρησης και διαγραφής σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 της Ευρωπαϊκής Ενώσεως και τις διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη SERVIER HELLAS  (Τ: 210 939 1000 Ε: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Με το πάτημα στο κουμπί Αγορά συμφωνείτε και αποδέχεστε τους ανωτέρω όρους και προχωρείτε στη Δωρεάν Αγορά και Εγγραφή!

Αγορά